13 Apr 2017

LAUKKU

Laukku on musta maailman vaikein asia löytää. Niitä on joka kaupassa, joka koossa, joka värissä mutta kaikissa on musta aina joku ongelma. Tyhmä metalli ketju hihna, jotain ihme niittejä tai muuta turhaa logo hässäkkää. Lähinnä tähän mennessä viimeset vuodet on mennyt uskollisesti vyölaukun tai saman Makian kangaskassin kanssa, josta maksoin 10 euroa ja se on edelleen hyvässä kunnossa.

Nyt on pitkään pyöriny mielessä joku kätevä laukku mikä menis lentokoneessa ja myös "kaupunki laukkuna". Eli pitää mahtua kamera, aurinkolasikotelo, puhelimet, avaimet, rahapussit ja ekstra krääsä mitä muutenkin pyörii sielä iäisyydet. Vihdoin, vihdoin tuli vastaan &OtherStoriessa tämä nätti maailman yksin kertasin laukku, missä ei oo MITÄÄN ylimäärästä. Just sopivan kokonen mahduttamaan kaiken mahdollisen ja näppärän kokonen. Hinnan kanssa vähän pohdiskelin alkuun, mutta 100% nahkaa ja kerrankin kivannäkönen perus laukku mistä tykkään, niin ihassama, mä otin sen sitte. Eipä tartte sitte heti olla ettimässä uutta kun kestää tää nyt varmaan eräänkin vuoden. Hyvä minä.

laukku6laukku2laukku4laukku1laukku5
Bag / & Other Stories

Oon kyllä kaukana tytöstä, joka on obsessed laukuista. Ne ei oo ikinä ollu vaan mun juttu ja aikalailla meen aina reppu selässä tai taskut pulloillaan tavaraa ilman laukkua. Kenkiä nyt sitte onki aika hävyttömän paljon, että pitäis lahjoittaa eteenpäin niitä mitä en käytä. Mutta nyt, nyt loppuu tavaroitten kaivelu joka mahdollisesta taskusta ja vihdoin matkustaessakin joku laukku, johon mahtuu kaikki näppärästi.

-Tuuli

No comments:

Post a Comment

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm