ABOUT

HappyUpWhere blogi sai alkunsa vuonna 2009 kun kahden teinin kamerat tulvivat kuvia elämän riennoista. Oli kotibileitä, unettomia öitä, lumilautailua ja oman tyylin löytämistä. Blogi lähti käyntiin kuin itsestään ja lukijoita tarttui mukaan matkan varrella, ilman suurempia suunnitelmia tai tavoitteita. Parin vuoden hiljaiselon jälkeen kuvien tulva ei ole tyyntynyt vaan on aika nostaa purjeet ja antaa virran viedä, jatkaa siitä mihin jäätiin. 

Ida jakaa kuviaan omasta elämästään Helsingissä ja Tuuli menoistaan Kööpenhaminassa. Luvassa vanhaa kunnon HappyUpWhere meininkiä, kainostelematta arkipäivän saavutuksia ja onnistuneita smoothie bowleja. Kuvia ja tarinoita matkustelusta, musiikista, pukeutumista, niin sanotun aikuiselämän elämisestä .. mitä ikinä se tarkoittaakaan.

// HappyUpWhere started in 2009 when our computers were packed with pictures that we couldn't share anywhere. That time, teenagers Ida and Tuuli posted about house parties, snowboarding and finding our styles. Now after couple years we are about to pick up where we left off.
Ida updates what is going on in Helsinki and Tuuli will post about her life cycling around in Copenhagen. Blog will be about travelling, clothes, music, living the so called adulthood and everyday achievements.

We will post in Finnish, but feel free to ask in English or whatever the language may be and we will answer you the best we can.

idajatuuli

2 comments:

  1. IHANAA! Tuli vuosien jälkeen tänä aamuna ihan yht äkkiä mieleen että hetkonen!!! missä te ootte ja mitä te teette! Ihanaa kun ootte takas<3333

    ReplyDelete

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm